Αυλαία στο Smartfootball Athens Camp & στο Smartfootball Level 1 Course

Το Smartfootball Athens Camp 2017 και το Smartfootball Course Level 1 έφτασαν στο τέλος! Οι δύο αυτές διοργανώσεις ήταν ο πρώτος καρπός της συνεργασίας ανάμεσα στην World Sports και την Καταλανική Tecnifutboll και ήταν σίγουρα από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα της θερινής περιόδου. 

Το Camp  περιλάμβανε ένα πενθήμερο διπλών καθημερινών προπονήσεων για μικρούς αθλητές από 6 ως 17 ετών όπως επίσης και θεωρητικό διαδραστικό μάθημα. 

Το event έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Απόλλωνα Χαλανδρίου και συμμετείχαν παραπάνω από 70 νεαροί αθλητές. Ένα από τα highlights είναι σίγουρα το γεγονός ότι δύο από τους συμμετέχοντες επιλέχθηκαν από τους Ισπανούς προπονητές για να ταξιδέψουν στην Ισπανία και να προπονηθούν με την Tecnifutboll International Academy με όλα τα έξοδα του ταξιδιού τους πληρωμένα. 

Έπειτα από το πέρας του Camp πραγματοποιήθηκε το 1o επίπεδο εκπαίδευσης στη μεθοδολογία Smartfootball, που είχε σαν αποτέλεσμα να δημιουργηθεί η πρώτη φουρνιά Ελλήνων προπονητών Smartfootball.  Το θεωρητικό μέρος πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου και το πρακτικό στο γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου. Το Course προκάλεσε αρκέτα μεγάλο ενδιαφέρον στους ελληνικούς προπονητικούς κύκλους και γι αυτό το λόγο συμμετείχαν παραπάνω από 60 προπονητές από 20 και πλέον πόλεις της Ελλάδος. 

Τόσο οι αθλητές όσο και οι προπονητές ήρθαν σε επαφή με την μεθοδολογία Smartfootball μέσω των προπονήσεων και των μαθημάτων του επικεφαλής του Ισπανικού τιμ, Ambros Segura και συγχρόνως ταυτίστηκαν με την γενικότερη ποδοσφαιρική κουλτούρα αυτής της πρωτοπόρου προπονητικής μεθόδου.

Στον απόηχο των 2 events οι Ισπανοί προπονητές έμειναν κάτι παραπάνω από ικανοποιημένοι από το επίπεδο των συμμετεχόντων και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά.

Μείνετε συντονισμένοι στο site και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της World Sports για να ενημερωθείτε για τα επόμενα projects που θα αποτελέσουν την βάση για την εδραίωση της μεθοδολογίας του Smartfootball σε Ελλάδα και Κύπρο.  

Η World Sports ευχαριστεί το σωματείο του Απόλλων Χαλανδρίου για την διάθεση του γηπέδου και του εξοπλισμού, στο Κέντρο Νεότητας Χαλανδρίου, τους χορηγούς, ολόκληρο το Ελληνικό προπονητικό τιμ για την αρμονική συνεργασία, τους μεταφραστές μας, αλλά και όλους εκείνους που με την ανιδιοτελή προσφορά τους συνέβαλαν στο να στεφθούν με επιτυχία τα 2 events. Ακόμη η World Sports ευχαριστεί ξεχωριστά τους γονείς και τα παιδία για την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη που μας δείξανε απ την πρώτη κιόλας στιγμή. Τέλος η World Sports ευχαριστεί το Ισπανικό τιμ για την επαγγελματική τους συμπεριφορά και γιατί ήταν αυτοί που στην ουσία μας δείξαν τον δρόμο.

Football based on the brain …

(Το ποδόσφαιρο βασίζεται στον εγκέφαλο)