Το Smartfootball Camp | Greece 2019 σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Με ενθουσιασμό και ανυπομονησία, σας ανακοινώνουμε ότι το Smartfootball Camp Greece 2019 είναι γεγονός! Οι εγγραφές ξεκίνησαν!

Μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν, η World Sports σε συνεργασία με την ισπανική Tecnifutbol διοργανώνουν για συνεχόμενη χρονιά το Smartfootball Camp Greece 2019, για αγόρια και κορίτσια ηλικίας από 7 έως 18 ετών!

Η 1η περίοδος του Smartfootball Camp Greece 2019 θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη από  24 – 28 Ιουνίου, στις εγκαταστάσεις Kanonierides Soccer Center, ενώ η περίοδος στην Αθήνα από 1-5 Ιουλίου, στο Γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου.

Νεαροί ποδοσφαιριστές/τριες και τερματοφύλακες θα έχουν μία μοναδική ευκαιρία να προπονηθούν με την καινοτόμο μεθοδολογία Smartfootball και να γνωρίσουν την Καταλανική φιλοσοφία.

Επικεφαλής του προπονητικού team στη Θεσσαλονίκη θα είναι ο Yuriy Storozhuk κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και προπονητής της Smartfootball Academy, ενώ στην Αθήνα επικεφαλής θα είναι ο Albert Arnau Roman, κάτοχος διπλώματος UEFA PRO, προπονητής στην Tecnifutbol και επικεφαλής των Smartfootball Camps και των Smartfootball Technical Schools.

Την επιμέλεια του προγράμματος για τους τερματοφύλακες θα έχει ο Enric Gutiérrez κάτοχος UEFA PRO Goalkeepers Coach, επικεφαλής προπονητής τερματοφυλάκων της Smartfootball Academy και της CE Tecnifutbol και στενός συνεργάτης του γνωστού προπονητή τερματοφυλάκων Hans Leiter στην Ακαδημία Hans Leiter Goalkeeping.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καθημερινά 2 προπονητικές μονάδες, βασισμένες στη μεθοδολογία Smartfootball και ένα θεωρητικό μάθημα, υπό την καθοδήγηση κορυφαίων Ισπανών προπονητών της Tecnifutbol, κατόχων διπλώματος UEFA PRO! Στο προπονητικό team του Camp πέραν των καταξιωμένων Ισπανών προπονητών υπάρχουν και Έλληνες προπονητές οι οποίοι εργάζονται σε ελληνικές ΠΑΕ!

Με την ολοκλήρωση των προπονήσεων, τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στο Smartfootball Camp, θα παραλάβουν ατομική αξιολόγηση και δίπλωμα συμμετοχής.

Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές από Θεσσαλονίκη και Αθήνα, θα επιλεχθούν για να ταξιδέψουν, εντελώς δωρεάν, στην Ισπανία προκειμένου να προπονηθούν στη Smartfootball  Academy! Στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο «Complex Esportiu Futbol Salou», όπως και σε καταλανικούς συλλόγους.

Παράλληλα, θα επιλεχθούν ποδοσφαιριστές για τη συγκρότηση επίλεκτης ομάδας η οποία θα ταξιδέψει στην Ισπανία για 5ήμερο προπονητικό πρόγραμμα και φιλικούς αγώνες!

Στο Smartfootball Camp Greece 2019 το παρόν θα δώσουν επίσημοι ανιχνευτές ταλέντων (scouts) των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδας, προπονητές των μικτών ομάδων των τοπικών ενώσεων, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται και μπορούν να παίξουν ρόλο στην ανίχνευση, ανάδειξη και προώθηση των ποδοσφαιρικών ταλέντων της Ελλάδας.

Το Smartfootball είναι μια μεθοδολογία που βασίζεται στον εγκέφαλο και την πλαστικότητα του. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα ενδυνάμωσης του εγκεφάλου, που έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει έξυπνους και δημιουργικούς ποδοσφαιριστές. Είναι το αποτέλεσμα της εισαγωγής της γνωστικής νευροεπιστήμης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Δημιουργός του Smartfootball είναι ο Juan Luis Martinez Garcia ο οποίος έχει εφαρμόσει την μεθοδολογία σε κορυφαίες ακαδημίες ως Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες της Εσπανιόλ και της Ντιναμό Μόσχας και ως διευθυντής μεθοδολογίας στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ακολούθησε το μότο του Smartfootball, «το Ποδόσφαιρο βασίζεται στον Εγκέφαλο».

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και έλα να γνωρίσεις την Καταλανική φιλοσοφία!

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της World Sports. Έκπτωση για έγκαιρη εγγραφή έως τις 31/5 και ειδική τιμή για αδέρφια.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι' αυτό τον λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Βασικές πληροφορίες:

Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά από 7 έως 18 ετών (γεν. 2012-2001).

Ημερομηνίες:

1η Περίοδος

Θεσσαλονίκη: 24 – 28 Ιουνίου

2η Περίοδος

Αθήνα: 1 – 5 Ιουλίου

Τοποθεσία:

Θεσσαλονίκη: Εγκαταστάσεις Kanonierides Soccer Center – Μούντας, Στρατάρχου Παπάγου 21, Κορδελιό Εύοσμος.

Αθήνα: Γήπεδο του Απόλλωνα Χαλανδρίου, Λευκωσίας 6-8 & Σαρανταπόρου, Χαλάνδρι 500 μ. από το σταθμό του Μετρό «Νομισματοκοπείο»

Κόστος συμμετοχής:

190€

Προσφορές:

Έγκαιρη εγγραφή έως 31/5:  160€

Ειδική τιμή για αδέρφια: 160€

Για την κατοχύρωση θέσης, θα πρέπει ο συμμετέχων να κάνει την εγγραφή του μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταθέσει προκαταβολή 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής.

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για εγγραφές on-line πατήστε εδώ

 

Επικοινωνία:

Τηλ: +30 6947 273060 (Viber, WhatsApp) & +30 6943 001507 (Viber, WhatsApp)  
Ε- mail: info@worldsports.gr
Περισσότερα στο: www.worldsports.gr
Kάνετε like στο: www.facebook.com/smartfootball.hellas/