Δύο νεαροί ποδοσφαιριστές από το Smartfootball Athens Camp 2017... στην Ισπανία

H World Sports ανακοινώνει τους 2 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο Smartfootball Athens Camp 2017 και επιλέχθηκαν να ταξιδέψουν στην Ισπανία εντελώς δωρεάν, είναι ο Μπακούλας Θεοφάνης (13 ετών) και ο Λάυκας Αλέξανδρος (12 ετών). Οι δύο ταλαντούχοι νεαροί ποδοσφαιριστές θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν στην Tecnifutbol International Academy στο υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο Complex Esportiu Futbol Salou.

Οι δύο ποδοσφαιριστές θα αναχωρήσουν για την Καταλανική πόλη στις 10/4/2018 και θα παραμείνουν μέχρι 14/4/2018. Εκεί θα αναπτύξουν τις ποδοσφαιρικές τους ικανότητες γνωρίζοντας  την Καταλανική φιλοσοφία, παίρνοντας μέρος σε προπονήσεις βασισμένες στη μεθοδολογία Smartfootball, ενώ συγχρόνως θα συμμετάσχουν και σε φιλικές αναμετρήσεις που θα διεξαχθούν στις προαναφερθείσες ημερομηνίες.

Η World Sports βρίσκεται πάντα στο πλευρό των νεαρών αθλητών της χώρας μας, δίνοντας παράλληλα τη δυνατότητα  να ζήσουν μια ξεχωριστή εμπειρία κάνοντας το όνομα της συνώνυμο της αθλητικής παιδείας στην Ελλάδα.