Έναρξη των Smartfootball Technical Schools στην Ελλάδα

H World Sports σε συνεργασία με την Ισπανική Tecnifutbol είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν τη έναρξη των Smartfootball Technical Schools στην Ελλάδα.

Το συγκεκριμένο πρότζεκτ απευθύνεται σε ποδοσφαιριστές και αθλητικά σωματεία, όντας σχεδιασμένο  με στόχο την ατομική βελτίωση ποδοσφαιριστών ηλικίας από 6 έως 19 ετών. Σκοπός των Technical Schools είναι να συμπληρώνουν την προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του, προσφέροντας του μια προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στην μεθοδολογία Smartfootball.

Το Smartfootball  είναι ένα εκπαιδευτικό σύστημα σχεδιασμένο για την εκπαίδευση έξυπνων και δημιουργικών ποδοσφαιριστών και είναι το αποτέλεσμα της εισαγωγής της γνωστικής νευροεπιστήμης στη εκπαιδευτική διαδικασία.

Δουλεύουμε με ολιγομελή τμήματα, εστιάζοντας στην εκμάθηση επιθετικών και αμυντικών τακτικών στοιχείων. Οι προπονήσεις είναι προσαρμοσμένες στο επίπεδο των παιχτών και διαβαθμίζονται σε 3 επίπεδα (αρχάριο, μεσαίο και προχωρημένο). Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει συνεχής καθοδήγηση και επίβλεψη των προπονήσεων από τους Ισπανούς προπονητές της Tecnifutbol, με απώτερο σκοπό την υψηλή ποιότητα προπόνησης καθώς και την πιστή εφαρμογή της μεθοδολογίας Smartfootball.

Επίσης, παρέχονται συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο προς τον παίχτη, όσο και προς την οικογένειά του, εξατομικευμένες αναφορές, θεωρητικά μαθήματα με βίντεο από προπονήσεις & αγώνες και προώθησή του ποδοσφαιριστή σε διεθνή clubs.

Σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις όπου θα γνωστοποιηθούν οι ημερομηνίες για ανοιχτές προπονήσεις ενώ θα παρουσιαστούν και οι εγκαταστάσεις που θα χρησιμοποιηθούν για τη σεζόν 2017-18.

 

Πληροφορίες & Εγγραφές: 

+306947273060