Η τεράστια συμμετοχή «φέρνει» και δεύτερη ανοιχτή, δωρεάν, προπόνηση!

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι συμμετοχές για την ανοιχτή, δωρεάν, προπόνηση στον Γέρακα για τις 11 Απριλίου! Για αυτό  προγραμματίστηκε δεύτερη ανοιχτή προπόνηση στο Smartfootball Technical School στον Γέρακα στις 18 Απριλίου, επίσης στις αθλητικές εγκαταστάσεις «Planet One».
Πιστοί στις αρχές των Smartfootball Technical Schools που επιβάλλει να δουλεύουμε σε ολιγομελή τμήματα και προκειμένου να μπορέσουμε να δεχτούμε όλα τα παιδιά που έδειξαν ενδιαφέρον για την ανοιχτή προπόνηση, μπορείτε να λάβετε μέρος και στην προπόνηση που θα γίνει στις 18 Απριλίου, ημέρα Πέμπτη.
Το «ευχαριστώ» μας είναι λίγο στη ζήτηση και το ενδιαφέρον που έδειξαν γονείς και παιδιά να γνωρίσουν τη μεθοδολογία Smartfootball και να μπουν στην οικογένεια των Smartfootball Technical Schools.
Τα Smartfootball Technical Schools στοχεύουν στην ατομική βελτίωση των παικτών, προσφέροντας μία προπόνηση την εβδομάδα βασισμένη στη μεθοδολογία Smartfootball, συμπληρώνοντας έτσι την προπόνηση ενός ποδοσφαιριστή με την ομάδα του.
Παράλληλα, μέσω των ανοιχτών προπονήσεων θα έχουν και οι γονείς την ευκαιρία να αποκτήσουν μία εικόνα της μεθοδολογίας Smartfootball, παρακολουθώντας από κοντά την προπόνηση. Επίσης μετά το τέλος της προπόνησης θα υπάρξει προς τους γονείς παρουσίαση σχετικά με το πρόγραμμα, τις παροχές και τα χαρακτηριστικά των Technical Schools.
Η συμμετοχή είναι εντελώς δωρεάν, λόγω όμως περιορισμένου αριθμού θέσεων απαιτείται δήλωση συμμετοχής.

Βασικές Πληροφορίες:

Smartfootball Technical School “Γέρακας”
Ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Πέμπτη 18 Απριλίου 20:00 (ώρα προσέλευσης 19:30)
Τοποθεσία: Planet One (Κλεισθένους 399,  Γέρακας)
Δικαίωμα συμμετοχής: Παίκτες 6 - 19 ετών

Επικοινωνία:

+306947273060
Νίκος Τζώτζιος

 

Φόρμα συμμετοχής: 
CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.