Smartfootball Course Levels 1 & 2: Το who is who των εκπαιδευτών σε Θεσσαλονίκη-Αθήνα

H World Sports σας παρουσιάζει τους εκπαιδευτές των Smartfootball Courses σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Εξειδικευμένοι προπονητές στη μεθοδολογία Smartfootball με πολυετή εμπειρία στο ποδόσφαιρο και με διεθνή καριέρα, θα αναλάβουν να διδάξουν τους προπονητές που θα λάβουν μέρος και θα εκπαιδευτούν πάνω στην καταλανική μεθοδολογία Smartfootball.

Εκπαιδευτής στο Course Level 1 στη Θεσσαλονίκη 23 και 24 Ιουνίου και στην Αθήνα στις 30 Ιουνίου, θα είναι ο Yuriy Storozhuk.

Όσον αφορά το Course Level 2 που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα στις 1-6 Ιουλίου, εκπαιδευτές θα είναι ο γενικός διευθυντής Albert Vinas Aliau, όσο και ο διευθυντής μεθοδολογίας και εκπαίδευσης του Smartfootball, Gerard Font Hernandez!

Αναλυτικά το who is who των εκπαιδευτών των Smartfootball Courses 2019...

 

Albert Vinas

Είναι γενικός διευθυντής του Smartfootball και διευθυντής στη σχολή προπονητών της Καταλανικής Ομοσπονδίας. Είναι κάτοχος UEFA PRO, πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επίπεδο 3 και πτυχιούχος της επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Διαθέτει εμπειρία άνω των 20 χρόνων στο ποδόσφαιρο, έχοντας διατελέσει τεχνικός διευθυντής της Εσπανιόλ. Με διεθνή εμπειρία ως προπονητής και εκπαιδευτής σε διάφορες χώρες ανά τον κόσμο, όπως Ιαπωνία, Νορβηγία, Φινλανδία κ.ά.. Αξίζει να σημειωθεί πως έχει εκπαιδεύσει αστέρες του ποδοσφαίρου όπως τους Marc Bartra, Sergi Roberto, τον προπονητή της Τότεναμ Mauricio Pochettino και τον αείμνηστο Tito Vilanova!

 

 

 

 

Gerard Font Hernandez 

Διευθυντής μεθοδολογίας και εκπαίδευσης του Smartfootball και καθηγητής στην προπονητική σχολή της Καταλανικής Ομοσπονδίας. Είναι κάτοχος UEFA PRO, πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επίπεδο 3 και πτυχιούχος της επιστήμης φυσικής αγωγής και αθλητισμού. Στο βιογραφικό του συμπεριλαμβάνεται η παρουσία του στην περίφημη ακαδημία της Μπαρτσελόνα, αλλά και της Εσπανιόλ. Με διεθνή εμπειρία ως καθηγητής σε Αγγλία, Ρωσία, Νορβηγία, Φινλανδία κ.ά..

 

 

 

 

Yuriy Storozhuk

Γεννημένος στην Ουκρανία, μόνιμος κάτοικος Καταλονίας πια, εργάζεται για την Smartfootball Academy (Salou, Ισπανία) από το 2014, είναι κάτοχος Uefa Pro και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball (επίπεδο 2). Έχει να επιδείξει πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα τόσο σε ομάδες της πατρίδας του(Fk Metalurg, CF Budivel, FC Dnipro-3, SC Tavriya Simferopol) όσο και στην Ισπανία (Fc Vinaros, FC La Senia, CF Amposta, FC Asco). Σε ότι αφορά την προπονητική του καριέρα έχει υπάρξει προπονητής στις Κ-14 και Κ-19 της FC Asco και στις Κ-9 και Κ-12 της CF Gandesa.

 

 

 

 

SMARTFOOTBALL COURSES

 

Smartfootball Course Level 1

Περιεχόμενα:

• Εμβάθυνση στην προσέγγιση και προετοιμασία, των εμπειριών (ασκήσεων) και των κατευθυντήριων γραμμών για σκέψη και προβληματισμό.

• Η δράση του προπονητή

• Οδηγός μεθοδολογίας για τον προπονητή.

• Πρακτικά παραδείγματα της μεθοδολογικής ανάπτυξης.

 

Smartfootball Course Level 2

Περιεχόμενα:

• Λειτουργία του νευρικού συστήματος και εφαρμογή στο μοντέλο μάθησης.

• Εμβάθυνση στο μοντέλο μάθησης και στις κατευθυντήριες γραμμές για σκέψη.

• Εμβάθυνση στις εμπειρίες και σχεδιασμός προπονητικών μονάδων.

• Εισαγωγή στο μοντέλο μάθησης τερματοφυλάκων

• Εισαγωγή στην δημιουργία SF Reports (παίκτης, αγώνας, προπόνηση…)

• Πρακτική εφαρμογή στο γήπεδο.

 

Στο Smartfootball πιστεύουμε ότι οι προπονητές μας πρέπει να εκπαιδεύονται διαρκώς ώστε να αυξάνουν τις γνώσεις τους πάνω στο ποδόσφαιρο και να τις μεταδίδουν με τον καλύτερο τρόπο στους νεαρούς ποδοσφαιριστές. Επομένως, ο καλύτερος τρόπος να εφαρμόσουμε αποτελεσματικά το Smartfootball είναι να εκπαιδεύσουμε σωστά τους προπονητές μας.

 

Ακολούθησε το μότο του Smartfootball, «το Ποδόσφαιρο βασίζεται στον Εγκέφαλο».

 

Δηλώστε συμμετοχή και προετοιμαστείτε για το μέλλον.

________________________________________

 

Βασικές πληροφορίες:

Ημερομηνίες

Smartfootball Course Level 1

Θεσσαλονίκη: 23 - 24 Ιουνίου

Αθήνα: 30 Ιουνίου

Smartfootball Course Level 2

Αθήνα: 1 - 6 Ιουλίου

Smartfootball Level 1 & 2 – Intensive Course

Αθήνα: 30 Ιουνίου - 6 Ιουλίου

 

Τοποθεσία

Θεσσαλονίκη: Εγκαταστάσεις Kanonierides Soccer Center – Μούντας (Στρατάρχου Παπάγου 21, Κορδελιό Εύοσμος)

Αθήνα: Κέντρο Νεότητας Δήμου Χαλανδρίου (Αντιγόνης και Δαναΐδων, Χαλάνδρι 152 32) πλησίον του σταθμού μετρό «Αγία Παρασκευή»/ γήπεδο Απόλλωνα Χαλανδρίου.

 

SF Level 1

Κόστος: 140€

Προσφορές

• Ομάδες με 5+ προπονητές: 120€/προπονητή

• Φοιτητές: 120€

 

SF Level 2

Κόστος: 690€

Προσφορές

• Ομάδες με 5+ προπονητές: 620€/προπονητή

• Φοιτητές: 620€

 

SF Level 1 & 2 – Intensive Course

Κόστος: 830€

Προσφορές

• Ομάδες με 5+ προπονητές: 740€/προπονητή

• Φοιτητές: 740€

 

Για την κατοχύρωση θέσης, θα πρέπει ο συμμετέχων να κάνει την εγγραφή του μέσω της ηλεκτρονικής αίτησης και να καταθέσει προκαταβολή 50% του συνολικού κόστους συμμετοχής.

Για περισσότερες πληροφορίες και για εγγραφές on-line πατήστε εδώ

 

Επικοινωνία:

Τηλ: +30 6947 273060 (Viber, WhatsApp)

Ε- mail: info@worldsports.gr