Smartfootball Goalkeepers Camp στη Λάρισα!

Το Smartfootball Goalkeepers Camp επιστρέφει και αυτή τη φορά θα διεξαχθεί στη Λάρισα! Η World Sports σε συνεργασία με την ισπανική Tecnifutbol και τον Ηρακλή Λάρισας, διοργανώνουν το Smartfootball Larissa Goalkeepers Camp, υπό την καθοδήγηση του Enric Gutiérrez, κατόχου UEFA PRO Goalkeepers Coach, επικεφαλής προπονητή τερματοφυλάκων της Tecnifutbol και στενού συνεργάτη του γνωστού προπονητή τερματοφυλάκων Hans Leiter της Ακαδημίας Hans Leiter Goalkeeping!

Οι τερματοφύλακες ηλικίας 7 έως 18 ετών θα έχουν τη δυνατότητα να προπονηθούν με τη νέα καινοτόμο μεθοδολογία Smartfootball και να γνωρίσουν την καταλανική φιλοσοφία.

Smartfootball και στη Λάρισα, δείχνοντας ότι επεκτείνεται σε όλη την Ελλάδα και μετά από την Αθήνα σειρά παίρνει η πόλη της Θεσσαλίας!

Smartfootball Goalkeepers Camp από τις 2 έως τις 6 Ιανουαρίου 2019, στο Γήπεδο "ΑΛΑΝΑ" (2ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας)!

Το Smartfootball είναι μια μεθοδολογία που βασίζεται στον εγκέφαλο και την πλαστικότητα του. Ένα εκπαιδευτικό σύστημα ενδυνάμωσης του εγκεφάλου, που έχει σαν στόχο να εκπαιδεύσει έξυπνους και δημιουργικούς ποδοσφαιριστές. Είναι το αποτέλεσμα της εισαγωγής της γνωστικής νευροεπιστήμης στην εκπαιδευτική διαδικασία.

Δημιουργός του Smartfootball είναι ο Juan Luis Martinez Garcia ο όποιος έχει εφαρμόσει την μεθοδολογία σε κορυφαίες ακαδημίες ως Τεχνικός Διευθυντής στις ακαδημίες της Εσπανιόλ και της Ντιναμό Μόσχας και ως διευθυντής μεθοδολογίας στην ακαδημία της Ρεάλ Μαδρίτης

Ακολούθησε το μότο του Smartfootball, “το Ποδόσφαιρο βασίζεται στον Εγκέφαλο”.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν. Δήλωσε τώρα συμμετοχή και έλα να γνωρίσεις την Καταλανική φιλοσοφία!

Επωφεληθείτε από τις προσφορές της World Sports. Έκπτωση για έγκαιρη εγγραφή έως τις 10 Δεκεμβρίου και ειδική τιμή για αδέρφια.

Οι θέσεις είναι περιορισμένες, γι’ αυτό τον λόγο θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Βασικές πληροφορίες:

Ημέρα και ώρα διεξαγωγής: Τετάρτη 2 Ιανουαρίου 2019 έως Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019, από 9:00-13:00.

Δικαίωμα συμμετοχής: Παιδιά από 7 έως 18 ετών (γεν. 2012-2001).

Τοποθεσία: Γήπεδο "ΑΛΑΝΑ"  (2ο χλμ. Ε.Ο. Λάρισας - Καρδίτσας)

Κόστος συμμετοχής: 180 €

Προσφορές:

  • Έγκαιρη εγγραφή έως 10 Δεκεμβρίου: 150 €
  • Ειδική τιμή για αδέρφια 150 €

 

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ

Για εγγραφές on-line πατήστε εδώ

 

Επικοινωνία:

Τηλ: +30 6947 273060

Ε- mail: info@worldsports.gr

Kάνετε like στο: www.facebook.com/smartfootball.hellas/