Προπονητικό team Smartfootball Technical Schools

Νίκος Τζώτζιος

Είναι κάτοχος UEFA A’ από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επιπέδου 2 έχοντας εκπαιδευτεί στην Ισπανία. Σε ότι αφορά  την προπονητική του καριέρα έχει συνεργαστεί με πολλές ομάδες διαφόρων ηλικιακών κατηγοριών (ΠΑΕ Πανιώνιος Κ15, ΠΑΕ Άλιμος Κ20, Σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Κ9/Κ11/Κ13, ΑΣ Εθνικός Ν. Μάκρης Κ18, ΟΦ Χολαργού Κ7/Κ11/Κ15, ΑΣ Νίκη Δροσιάς Κ9/Κ11). Επιπλέον, έχει πάρει μέρος σε πλήθος σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό σημαντικά για την επιμόρφωση ενός προπονητή. Ολοκληρώνοντας, έχει να επιδείξει πλούσια δραστηριότητα στην διοργάνωση ποδοσφαιρικών camps (1st Soccer Scouting Camp,Football Summer Camps by World Sports) ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι είναι και ιδρυτικό μέλος της World Sports.

Αθανάσιος Κιούπκιολης

Ο Αθανάσιος Κιούπκιολης είναι πιστοποιημένος προπονητής του ανώτατου διπλώματος προπονητικής (UEFA Pro), από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ). Επίσης, είναι κάτοχος του Smartfootball level 1 course όντας εκπαιδευμένος στη συγκεκριμένη μεθοδολογία. Τέλος, είναι κάτοχος του International coaching course από την Ολλάνδική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (KNVB). Σχετικά με την επαγγλεματική του καριέρα, έχει υπάρξει τεχνικός διευθυντής του Ajax online academy σε Ελλάδα και Κύπρο, ενώ σαν προπονητής ή βοηθός προπονητή έχει εργαστεί στην Εθνική ομάδα Κ-19 (2014), Παε Αχαρναικό, Ελλάς Ποντίων, Αο Αιγάλεω, Σχολή Ολυμπιακού Σαλαμίνας Κ-18, Σχολή Ολυμπιακού Αιγάλεω, Άγιαξ Ρέντη κ.α.

Πέτρος Τασουνίδης

Ο Πέτρος Τασουνίδης είναι κάτοχος UEFA A’ ενώ παράλληλα έχει πάρει μέρος σε πλήθος επιμορφωτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Τα τελευταία δύο χρόνια είναι υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής στην ΠΑΕ Καλλιθέα όντας και προπονητής των ηλικιακών κατηγοριών Κ-14 (2016) και Κ-15 (2017). Ως υπεύθυνος τμημάτων υποδομής έχει εργαστεί και στον Φωστήρα Ταύρου(2013-14) όντας και στη συγκεκριμένη ομάδα προπονητής της Κ-11,Κ- 15 και Κ-17. Σε επίπεδο αντρών έχει υπάρξει Β’ προπονητής της Π.Α.Ε Φωστήρα(football league) ενώ κατά το παρελθόν έχει συνεργαστεί και με τις ομάδες του Ίκαρου Καλλιθέας και της Ένωσης Πετραλώνων.

Δημήτρης Καραμανώφ

Ο Δημήτρης Καραμανώφ αποφοίτησε το 2009 από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με ειδικότητα στην προπόνηση αποκατάστασης σε μυοσκελετικές κακώσεις και παθήσεις. Στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό του στο Coventry της Αγγλίας όπου απέκτησε εξειδίκευση στο Strength and Conditioning όπου και συνεργάστηκε με αθλητές εθνικού επιπέδου της Μ.Βρετανίας διαφόρων αθλημάτων. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν και γυμναστής της ομάδας ποδοσφαίρου του πανεπιστημίου.Είναι κάτοχος διπλώματος προπονητικής UΕFA B’(ΕΠΟ) και πιστοποιημένος προπονητής Smartfootball επιπέδου 1. Από το 2013-17 εργάστηκε με επιτυχία στον ΑΟ Λουτρακίου (football league 2). Παράλληλα, συνεργάζεται με με αθλητές (ποδοσφαίρου κυρίως),αναλαμβάνοντας την προσωπική τους εκγύμναση. Από το καλοκαίρι του 2017 συνεργάζεται με την ομάδα του Ασπροπύργου (football league 2).

Εύα Κανέλλου

Eίναι κάτοχος Uefa B από την Ελληνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου και πιστοποιημένη προπονήτρια Smartfootball επίπεδου 1. Επίσης είναι απόφοιτη του πανεπιστημίου Θεσσαλίας, ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με πτυχίο καθηγήτριας φυσικής αγωγής και αθλητισμού με ειδικότητα ποδόσφαιρο. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα empowering coaching ( ενδυνάμωσης του κλίματος της ομάδας ) έχοντας πιστοποίηση από το πανεπιστήμιο του Birmingham, καθώς είναι   κάτοχος διπλώματος διαιτησίας ποδοσφαίρου της ΕΠΣ Τρικάλων. Έχει εργαστεί σε ομάδες της Αθήνας και των Τρικάλων σαν προπονήτρια ποδοσφαίρου ( Ασκληπιός Τρικάλων, ΑΟ Δήμητρα Απόλλων 2005, Soccer academy Βασίλης Καραπιάλης , ΑΟ Μικρασιατικός Καισαριανής) ενώ έχει υπάρξει και αθλήτρια στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου ΑΣ Μετέωρα.